VIDEO | FOX Sports DOC: ''1 ding is zeker, Utrecht wint de beker'' 'KNVB zet vol in op doorspelen: ook bekerfinale wordt afgewerkt' Boskamp reageert: ''Feyenoord geeft gewoon de dubbel weg'' 'KNVB trekt eigen pad en stelt beslissing over competities uit' Hoogma: ''Hoop heel erg dat we de bekerfinale nog kunnen spelen''

''Daar kan ik alleen maar een groot compliment voor maken''

0
''Daar kan ik alleen maar een groot compliment voor maken''

Voormalig Feyenoord-speler Wlodi Smolarek overleed in 2012. Supporters van Feyenoord en FC Utrecht stonden bij de eerstvolgende wedstrijd stil bij het overlijden van Smolarek, wiens zoon Ebi ook voor de Rotterdammers speelde.

"Bizar he?", zo begint Smolarek in Hand in Hand Magazine. "Fantastisch gewoon van de supporters. Dat waardeer ik heel erg. Er waren acties van zowel Feyenoord- als FC Utrecht-supporters en er hing een groot spandoek. Wat de supporters hebben gedaan, daarvoor kan ik alleen maar een groot compliment maken."

De acties hebben veel indruk gemaakt. "Eigenlijk kun je niet verwoorden wat wij als familie voelen als wij zoiets zien. Hij heeft misschien niet lang bij Feyenoord gespeeld, maar hij was wel geliefd. Hij was ook gewoon een Feyenoorder. Hij ging naar de wedstrijden en deed veel voor de club."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 14 maart 2020
20:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›