Paes verklapt: ''Als ik heel eerlijk ben wilde ik graag naar PSV'' Klaiber over 'maatregelen' Van den Brom: ''Moeilijk uit te leggen'' FC Utrecht treft CL-deelnemer op trainingskamp onder Spaanse zon Van den Brom kritisch op FC Utrecht: ''Dat irriteert me wel'' ''FC Utrecht voor tiende keer rode cijfers onder Van Seumeren''

Bunnikside doet oproep: ''Van belang dat iedereen mee doet''

( 0 reacties)
Bunnikside doet oproep: ''Van belang dat iedereen mee doet''

FC Utrecht speelt zaterdagavond de thuiswedstrijd tegen AZ. De Bunnikside doet voor het duel een oproep aan de supporters op die tribune.

"Zaterdag is er een sfeeractie georganiseerd op de Bunnikside tijdens de opkomst van de spelers", laten zij weten. "Op de middelste vakken onderin zal je een rood of wit papieren vel vinden. De vakken daar omheen vind een rood-witte vlag."

"De vraag is om deze papieren vellen met z'n allen omhoog te houden en de vlaggen te zwaaien zodra 'eye of the tiger' begint. Om deze sfeeractie tot een zo goed mogelijk resultaat te laten komen is het van belang dat iedereen mee doet", aldus de Bunnikside.

De wedstrijd tussen FC Utrecht en AZ wordt, net als alle duels in de Eredivisie, in de eerste minuut stilgelegd als statement tegen racisme. Deze minuut roept FC Utrecht alle bezoekers van Jong FC Utrecht – Jong AZ én FC Utrecht – AZ aankomend weekend op om een minuut lang te applaudisseren.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 december 2019
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›