Van den Brom: ''Dan kunnen de supporters ons nooit uitfluiten''

0
Van den Brom: ''Dan kunnen de supporters ons nooit uitfluiten''

John van den Brom heeft bij FC Utrecht een fanatieke supportersschare achter zich. De oefenmeester geniet van de FC Utrecht-fans.

"Ik vind het mooi om te voelen en mee te maken dat er een heel mooie wisselwerking is tussen supporters en spelers", zegt Van den Brom op de officiële website van FC Utrecht. "Als de supporters zien dat de jongens arbeid tonen en leveren en spelen om een goal te maken, om te winnen: dat wordt gelijk opgepakt! Dat is ge-wel-dig! En je ziet wat het doet met de jongens."

Van den Brom snapt dat fanatieke fans ook een keerzijde heeft. "Als het minder gaat en ze worden uitgefloten; ja, dat is de andere kant. Maar op het moment dat de supporters zien dat we mooi, aantrekkelijk voetbal met veel strijd en beleving proberen te spelen, dan denk ik nooit dat ze je uit kunnen fluiten. Dan zien de mensen terug wie ze zelf zijn. Dat is wat ik nastreef met die jongens."

De oefenmeester kent het belang van de supporters. "Als het publiek er hier echt achter gaat staan, dan krijg je wel een boost, hoor. Als je bij FC Utrecht komt, dan speel je niet alleen tegen FC Utrecht, maar ook tegen het publiek, de twaalfde man."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 14 maart 2020
20:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›