Week van de waarheid voor FC Utrecht: ''Dat wil iedereen meemaken'' KNVB geeft opheldering over coronavirus in Nederland Instanties overleggen vandaag over nieuwe datum FC Utrecht - Ajax FC Utrecht mist Klaiber in uitwedstrijd tegen RKC Waalwijk Nieuw contract De Keijzer bij FC Utrecht: ''Groot keeperstalent''

Utrechtse artiesten brengen hun nummers ten gehore tijdens Open Dag

( 0 reacties)
Utrechtse artiesten brengen hun nummers ten gehore tijdens Open Dag

FC Utrecht heeft bekendgemaakt dat er diverse Utrechtse artiesten optreden tijdens de Open Dag. Onder meer Danny Temming, Martin van Doorn en Rik Hoogland brengen hun nummers ten gehore.

Dat meldt FC Utrecht op haar digitale thuis. "Temming is een rasechte Utrechtse volkszanger, die hits scoorde met platen als ‘Kom dan maar naar ’t café’ en ‘Ik wist niet dat je kwaad werd’", schrijft de club. "Geboren en getogen Utrechter Martin van Doorn maakte onder meer indruk met ‘Dat is mijn Utrecht’ en werd in 2005 verkozen tot Artiest van het Jaar."

Ook Hoogland laat zich horen. "Hij is al jaren één van de meest bekende zangers uit Utrecht. ‘Al moet ik kruipen’ kan menigeen meezingen, en wat te denken van platen als ‘Utereg me Kluppie’ (samen met Danny Temming) en ‘Een doodgewone Utregter’."

De Open Dag van FC Utrecht begint op zaterdag 20 juli om 12.00 uur en duurt tot 17.00 uur. Er is op het voorplein van Stadion Galgenwaard die dag volop vertier voor jong en oud en uiteraard is de entree gratis.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!