Derksen lacht: ''Die Zoet neemt niet echt sportief revanche op PSV hé'' VIDEO | Schitterend! Janssen verrast zieke Wessel in ziekenhuis VIDEO | Samenvatting: Jong FC Utrecht wint ook van FC Volendam OFFICIEEL | FC Utrecht laat jeugdspeler profcontract tekenen CIJFERS | Ondanks overwinning, veel onvoldoendes bij FC Utrecht

FC Utrecht-shirts weg bij herdenkingsplek: ''Zijn er kapot van''

( 0 reacties)
FC Utrecht-shirts weg bij herdenkingsplek: ''Zijn er kapot van''

De FC Utrecht-fanshirts die speciaal voor twee overleden slachtoffers van de aanslag bij het 24 Oktoberplein waren gemaakt, zijn verdwenen bij de herdenkingsplek.

"We zijn er kapot van", vertelt een aangeslagen De Groot in gesprek met De Telegraaf. Zij kende één van de slachtoffers goed en heeft met een vriendengroep een shirt opgehangen bij de herdenkingsplek van de aanslag. Ook twee andere FC Utrecht-shirts zijn verdwenen.

"Het kan niet anders dan dat ze gestolen zijn. Maar ja, moeten we dan aangifte doen? We weten het niet, we zijn vooral heel ontdaan", aldus De Groot. De shirts waren gesponsord door FC Utrecht en de namen van de twee slachtoffers die van de fan de club waren stonden erop.

"We hebben twee signalen gehad dat enkele spullen die bij de herdenkingsplek zijn neergelegd er nu niet meer liggen", reageert een woordvoerder van FC Utrecht. "Het is niet bekend wat hiervan de reden is. Als het inderdaad zo is dat er spullen gestolen zijn, is dit heel erg te betreuren."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 9 februari 2020
12:15
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›