Homepage » Sfeer & supporters » Staantribunes bij FC Utrecht: ''Moeten voor nog meer sfeer gaan zorgen''

Staantribunes bij FC Utrecht: ''Moeten voor nog meer sfeer gaan zorgen''

( 1 reacties)
Staantribunes bij FC Utrecht: ''Moeten voor nog meer sfeer gaan zorgen''

Jean-Paul de Jong heeft zijn eerste drie maanden als trainer van FC Utrecht achter de rug. De oefenmeester geniet met volle teugen, ook van de supporters.

"De onvoorwaardelijke steun die het team en de technische staf hebben mogen ontvangen van het publiek in onze eerste weken, heeft ons enorm veel goeds gedaan", vertelt De Jong in Forza Magazine. "We voelen niet alleen de steun, maar ook de warmte die past bij deze club. Daarbij is de rol van onze twaalfde man van essentieel belang."

"Zij moeten zich kunnen identificeren met het vertoonde spel, maar ook met de spelers op het veld", weet de trainer van FC Utrecht. "Met zijn allen moeten we Stadion Galgenwaard vol zien te krijgen. Daarom willen we als club ook vernieuwend zijn. Om een voorbeeld te noemen: de staantribunes die er gaan komen op de Bunnikside."

De Jong kijkt uit naar dat moment. "Deze tribunes moeten voor nog meer sfeer en nog meer beleving gaan zorgen dan er momenteel al is. Jullie zijn een onderdeel van dit team en helpen ons aan de punten. Jullie spelen net al wij wekelijks een wedstrijd. En jullie willen net als wij altijd winnen. Koste wat het kost!", aldus De Jong.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 30 Mar 2018 om 11:47
    Zit daar überhaupt wel eens iemand? :D