Jong FC Utrecht keihard onderuit tegen titelfavoriet SC Cambuur

Jong FC Utrecht heeft vanavond in de Keuken Kampioen Divisie een nederlaag geleden. De Leeuwarders waren met 5-2 te sterk voor de beloftenploeg van de Domstedelingen.

Na een kwartier spelen ontsnapte SC Cambuur aan een achterstand. Jong FC Utrecht leek op voorsprong te komen, maar de vlag was al omhoog voor buitenspel. Vijf minuten voor rust kwam SC Cambuur op voorsprong. Een vrije trap van Mitchel Paulissen raakte de paal, waarna Issa Kallon binnen kon tikken. Nog voor rust was er de verdubbeling van de score voor SC Cambuur. Het was opnieuw Kallon die doel trof voor de Leeuwarders.

Michael Breij was vlak na rust de maker van de 3-0 voor SC Cambuur. Kallon maakte niet veel later zijn hattrick compleet voor de 4-0 voor de Leeuwarders. Jeredy Hilterman maakte nog een eretreffer voor Jong FC Utrecht, waarna SC Cambuur nog de 5-1 maakte via opnieuw Kallon.

In de absolute slotfase was het Tim Pieters die profiteerde van een fout van Bangura.