Hake baalt na late nederlaag: ''Dat hadden wij niet verdiend''

0
Hake baalt na late nederlaag: ''Dat hadden wij niet verdiend''

Jong FC Utrecht maakte het De Graafschap vrijdagavond knap lastig, maar de Doetinchemmers wonnen in de slotfase alsnog met 2-1.

''Als ik het vanuit ons perspectief bekijk, dan zag ik vanavond een Jong FC Utrecht dat in de eerste helft niet veel de bal had, maar ook niet echt in de problemen kwam. We hadden zelf wel een aantal goede momenten om eruit te breken. En we kwamen verdiend op 0-1'', blikt Hake terug op de website van FC Utrecht.

''In de rust hebben we aangegeven: De Graafschap gaat straks zeker stormen in een poging om zo snel mogelijk op gelijke hoogte te komen en we zeiden ook: als wij dan lef en creativiteit tonen, dan kunnen we kansen krijgen. Dat gebeurde ook, alleen we zetten die niet om in goals. We konden enkele malen de voorsprong verdubbelen, maar het liep anders'', erkent de trainer.

De Domstedelingen wisten de kansen niet te benutten en de voetbalwet zegt dan dat de goals altijd aan de andere kant vallen. ''Dat hadden wij vanavond niet verdiend, ook gezien onze inzet, durf en de manier waarop we hier in een vol en sfeervol stadion tegen een De Graafschap hebben gespeeld dat mee wil en mee moet doen om de bovenste plekken. Het resultaat is nu even zuur'', besluit Hake.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 14 maart 2020
20:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›