Van den Brom treft oud-bekende: ''AZ is daar verder in dan wij'' Bunnikside doet oproep: ''Van belang dat iedereen mee doet'' 'Kulverhaal' over Van den Brom: ''Hij past écht bij de club'' Maher onthult: ''FC Utrecht wilde me al drie jaar achter elkaar'' Van den Brom: ''Dan kunnen de supporters ons nooit uitfluiten''

Reactie op boycot FC Utrecht-fans: ''Heerlijk, lekker wegblijven''

( 0 reacties)
Reactie op boycot FC Utrecht-fans: ''Heerlijk, lekker wegblijven''

Valentijn Driessen staat onverschillig tegenover de boycot van FC Utrecht-supporters, die zondag besluiten om weg te blijven uit de Johan Cruyff ArenA. De FC Utrecht-fans vinden dat er te weinig kaarten voor uitsupporters ter beschikking zijn gesteld. 

"Heerlijk, lekker wegblijven", zegt Driessen op de website van De Telegraaf. "Al die ellende met die supporters... Daar ben ik helemaal klaar mee." Driessen denkt ook dat vele andere stadionbezoekers blij zijn met de boycot van FC Utrecht. 

"Prima, je kunt met een gerust hart rond het stadion lopen, overal naar binnen, bijna geen ME. Heerlijk rustig toch? Geen sisgeluiden, geen kwalijke spreekkoren. Prima. Het zal toch wel een oorzaak hebben waarom er zo weinig kaarten gegeven worden? Ik denk dat een club als RKC het maximale aantal kaarten krijgt."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 23 november 2019
18:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›