VIDEO | Samenvatting: Jong FC Utrecht speelt onnodig gelijk

Jong FC Utrecht heeft maandagavond niet weten te winnen van Helmond Sport. Tegen de nummer 19 van de Keuken Kampioen Divisie kon het de vierde plek bemachtigen, maar dankzij het 1-1 gelijkspel blijft het steken op de zevende plek.

De ploeg van Rene Hake begon al niet goed aan de wedstrijd en kwam na een kwartier spelen op een achterstand. De doelpuntenmaker aan de kant van Helmond Sport was Orhan Dzepar, die vanuit een onmogelijke hoek scoorde. Hij schoot de bal van de achterlijn tegen het hoofd van Jong FC Utrecht-doelman Fabian de Keijzer en scoorde.

Na de rust werd direct duidelijk wat Hake wilde bereiken. Al vijf minuten na rust werd er gelijk gemaakt door Junior van der Velden. Hij kopte hard raak uit een corner. De grootste kans in de tweede helft kwam van Jonas Arweiler, maar hij wist niet te scoren en daardoor bleef Jong FC Utrecht op 1-1 steken.