VIDEO | Samenvatting: Jong FC Utrecht wint bij Roda JC

Jong FC Utrecht heeft vrijdagavond een knappe zege geboekt bij Roda JC. In Kerkrade zegevierde de ploeg van trainer René Hake met 1-3.

De bezoekers kenden een vliegende start en stonden al na twee minuten op voorsprong via Eros Maddy. De 0-1 bleek ook de ruststand te zijn in het Parkstad Limburg Stadion. Vlak na rust moest Roda JC met tien man verder na een rode kaart voor Roshon van Eijma.

Jong FC Utrecht profiteerde een kwartier voor tijd met de 0-2 van Hicham Acheffay. Roda JC deed met tien man nog iets terug via Romario Rösch, maar vlak voor tijd bepaalde Jonas Arweiler de eindstand op 1-3. Door de zege klom Jong FC Utrecht naar de vierde plek in de Keuken Kampioen Divisie.

Roda JC Kerkrade - Jong FC Utrecht 1-3 (0-1)