Derksen lacht: ''Die Zoet neemt niet echt sportief revanche op PSV hé'' VIDEO | Schitterend! Janssen verrast zieke Wessel in ziekenhuis VIDEO | Samenvatting: Jong FC Utrecht wint ook van FC Volendam OFFICIEEL | FC Utrecht laat jeugdspeler profcontract tekenen CIJFERS | Ondanks overwinning, veel onvoldoendes bij FC Utrecht

FC Utrecht-spits Rijks maakt interlanddebuut bij Oranje onder 17

( 0 reacties)
FC Utrecht-spits Rijks maakt interlanddebuut bij Oranje onder 17

Voor FC Utrecht-spits Mees Rijks was het een mooie week. De aanvaller maakte zijn debuut voor Oranje onder 17 en deed dat naar behoren.

Ter voorbereiding op het EK-kwalificatietoernooi speelde Oranje onder 17 tweemaal een vriendschappelijke wedstrijd tegen de leeftijdsgenoten van Frankrijk. De wedstrijden werden gespeeld in Oldenzaal en Nederland wist beide duels te winnen. Op dinsdag werd er met 2-0 gewonnen en op donderdag met 1-0. Rijks kwam in beide duels in actie, zo weet FC Utrecht te melden op de officiële clubsite.

Over een maand begint het echte werk pas, want dan begint in eigen land het EK-kwalificatietoernooi. Oranje onder 17 neemt het op tegen Kosovo Onder 17, Wales Onder 17 en Slovenië Onder 17. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 9 februari 2020
12:15
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›