VIDEO | Samenvatting: FC Utrecht morst punten bij Willem II ''Frustratie erg groot als je dan niet krijgt waar we recht op hebben'' Transfer Emanuelson lijkt van de baan: ''Daar zit het probleem'' VIDEO | Van den Brom toont onvrede richting Mulder: ''Wat een lul!'' 'Vechtpartijen met supporters FC Utrecht in Frankrijk'

Oranje O20 verliest van Duitsland ondanks gestopte penalty De Keijzer

( 0 reacties)
Oranje O20 verliest van Duitsland ondanks gestopte penalty De Keijzer

Oranje O20 heeft vanmiddag tegen de leeftijdsgenoten van Duitsland een nederlaag geleden. In een vriendschappelijk duel waren onze Oosterburen met 1-2 te sterk. Fabian de Keijzer begon in de basis in de goal van Oranje. Nick Venema, door FC Utrecht verhuurd aan Almere City, begon op de bank en kwam een kwartier voor tijd in het veld.

Halverwege de eerste helft kwam Oranje op voorsprong. Tom van de Looi, door FC Groningen verhuurd aan NEC Nijmegen, schoot een volley binnen na aan afgeslagen corner van Ajacied Jurgen Ekkelenkamp.
 
Na een uur spelen kwam Duitsland op gelijke hoogte. Alfons Amade van Eintracht Braunschweig kon van dichtbij binnentikken. Niet veel later kreeg Duitsland een strafschop. Deze werd gekeerd door De Keijzer. Een kwartier voor tijd kwam Duitsland op voorsprong in Brabant. Ajax-aanvaller Nicolas Kuhn kwam tot scoren.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!