Jong FC Utrecht niet verder dan gelijkspel in Maastricht MATCHDAY | Vier nieuwe namen in de basis bij Jong FC Utrecht Besloten training FC Utrecht: ''Parkeerplaats vol journalisten'' LAATSTE KANS | Speciale FC Utrecht-kersttrui 'back in stock' Zwaar programma voor FC Utrecht: ''Worden interessante weken''

Hake over 'ontgroening' met Jong FC Utrecht: ''Dat kun je niet zeggen''

( 0 reacties)
Hake over 'ontgroening' met Jong FC Utrecht: ''Dat kun je niet zeggen''

René Hake hoopt dat zijn ploeg heeft geleerd van de aftrap in de Keuken Kampioen Divisie. Afgelopen weekend ging Jong FC Utrecht met 2-0 onderuit tegen het uit de Eredivisie gedegradeerde Excelsior.

"De eerste 45 minuten waren een ontgroening. Toen was het de mannen tegen de jongens, we lieten ons fysiek ondersteboven spelen", zegt Hake voor de camera van FC Utrecht TV. "Maar je kunt niet zeggen dat ze volledig uitgespeelde kansen hebben gehad, we kregen er telkens net een voetje tussen."

Jong FC Utrecht kwam beter in het spel, maar zag Excelsior tweemaal scoren. "Daarna was het mooi geweest en aan ons de taak om meer lef te tonen. Dat deden we, maar uiteindelijk staan we in het centrum twee keer niet goed te dekken. Dat kost ons de wedstrijd. We hebben laten zien wat we kunnen. Het gaat er nu om dat we de momenten die we hebben goed benutten", aldus Hake.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 8 december 2019
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›