Jong FC Utrecht niet verder dan gelijkspel in Maastricht MATCHDAY | Vier nieuwe namen in de basis bij Jong FC Utrecht Besloten training FC Utrecht: ''Parkeerplaats vol journalisten'' LAATSTE KANS | Speciale FC Utrecht-kersttrui 'back in stock' Zwaar programma voor FC Utrecht: ''Worden interessante weken''

''Het is niet de insteek dat ik Van den Brom op ga volgen''

( 0 reacties)
''Het is niet de insteek dat ik Van den Brom op ga volgen''

René Hake staat vanaf dit seizoen aan het roer bij Jong FC Utrecht. De 47-jarige oefenmeester stond eerder aan het roer bij FC Emmen, FC Twente, PEC Zwolle en SC Cambuur. De stap naar de beloften van FC Utrecht is dus verrassend.

"Al snel nadat duidelijk werd dat ik zou vertrekken bij Cambuur, liet FC Utrecht mij weten mij graag te willen hebben", blikt Hake terug in het Algemeen Dagblad. "Ik sloot het zeker niet direct uit en ben met Jordy Zuidam en John van den Brom het gesprek aangegaan. Dat waren vanaf het begin heel prettige, open gesprekken, waarin ze lieten weten graag een 'eredivisie'-trainer bij Jong FC Utrecht te willen hebben."

Hake voerde op dat moment met meerdere clubs gesprekken. "Dat ging om clubs op het hoogste niveau in Nederland en België, maar ook uit de tweede en derde Bundesliga", laat Hake los. "Uiteindelijk is dat tot niks gekomen. Ze vinden je interessant, maar een echt duidelijk plan bleef uit. Dat lag er bij FC Utrecht wel vanaf het eerste moment. Uiteindelijk heb ik de knoop doorgehakt en laten weten dat ik op het aanbod in zou gaan."

Een eventuele toekomstige rol bij het eerste elftal is niet besproken tijdens de onderhandelingen. "Nee, totaal niet", is Hake stellig. "Je weet nooit hoe de toekomst loopt, maar het is niet de insteek dat ik Van den Brom op ga volgen."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 8 december 2019
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›