Zuidam content: ''Hij stond absoluut bovenaan ons lijstje''

1
Zuidam content: ''Hij stond absoluut bovenaan ons lijstje''

Voor Jong FC Utrecht begint het nieuwe seizoen in de Keuken Kampioen Divisie zaterdagavond met een uitwedstrijd bij degradant Excelsior. De beloften van de Domstedelingen worden dit seizoen gecoacht door René Hake, die overkwam van SC Cambuur.

Directeur voetbalzaken Jordy Zuidam is zeer content met het aantrekken van Hake. "René stond absoluut bovenaan ons lijstje, met hem willen we met Jong FC Utrecht de volgende fase ingaan", zegt Zuidam in gesprek met het Algemeen Dagblad. "Hij is een echte vakman met een duidelijke visie en op allerlei vlakken bekend met wat professioneel voetbal inhoudt."

Hake was namelijk al hoofdtrainer bij FC Emmen, FC Twente en SC Cambuur. Daarnaast was de 47-jarige oefenmeester assistent-trainer bij PEC Zwolle en FC Twente. "René maakt jonge spelers aantoonbaar beter en is met zijn ervaring een belangrijk klankbord binnen de organisatie. Het is fantastisch om hem bij de club te hebben", is Zuidam lovend.

Dat Hake voor Jong FC Utrecht heeft gekozen kan enigszins verrassend worden genoemd. "Hij had meerdere keuzes, maar was geboeid door de stappen die wij als club de afgelopen jaren hebben gezet. Samen willen we de komende drie jaar de volgende stappen zetten", aldus Zuidam.

1 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 9 Aug 2019 om 14:02
    Terecht, alleen de aanstormende jeugd zal het moeten doen. Desalniettemin wens ik Robin Pronk toch een mooie nieuwe uitdaging toe. Dat komt hem ook toe.