VIDEO | Samenvatting: Jong FC Utrecht wint dankzij hakbal Van Rooijen

Jong FC Utrecht heeft dit seizoen een goed einde weten te geven in de Keuken Kampioen Divisie. Op bezoek bij FC Dordrecht werd het 2-1, waardoor Jong FC Utrecht niet als laatste eindigt.

In de eerste helft kwam Jong FC Utrecht terecht op voorsprong. De beloftenploeg kreeg een vrije trap die door El Azrak goed binnen werd geschoten. Daarmee stond ook de ruststand op het scorebord.

In de tweede helft kon de thuisploeg toch weer langszij komen. Jari Schuurman was de doelpuntenmaker. De beslissing viel pas laat in de wedstrijd. Mitchell van Rooijen schoot Jong FC Utrecht naar de zege in blessuretijd.

Opstelling Jong FC Utrecht: Fabian de Keijzer; Mark Pabai, Tommy St. Jago (79. Mehdi Lehaire), Christopher Mamengi, Gabriël Culhaci; Rayan El Azrak, Tim Brinkman, Wai-Tsun Dai (66. Shayne Pattynama); Keelan Lebon (66. Jonas Arweiler), Nick Venema, Mitchell van Rooijen