Pronk eerlijk: ''Voor een aantal jongens ging het allemaal te snel''

( 0 reacties)
Pronk eerlijk: ''Voor een aantal jongens ging het allemaal te snel''

Jong FC Utrecht moest gisteren op bezoek bij SC Cambuur. Robin Pronk was onder de indruk van de Leeuwarders, die met 4-1 wisten te winnen van de Domstedelingen. 

''Ik denk dat wij vanavond hebben verloren van een zeer goed Cambuur. We hadden heel veel moeite met de lopende mensen, de beweging en het positiespel van de thuisclub. Daar probeer je natuurlijk op in te spelen, ook tijdens de wedstrijd nog'', analyseert de trainer van Jong FC Utrecht op de website van de club.

Pronk concludeert dat de ploeg van René Hake simpelweg een maatje te groot was voor zijn talenten. ''Ik denk dat je duidelijk kon zien dat het voor een aantal jongens allemaal te snel ging en te moeizaam. Daardoor kom je totaal niet in die wedstrijd. Nijhuis houdt ons in het eerste half uur gelukkig nog voortreffelijk op de been'', doelt hij op de keeper die een grotere nederlaag voorkwam.

Vlak voor rust maakte Nick Venema de 2-1 uit een strafschop. ''Dan probeer je in de rust nog het een en ander weer recht te zetten, maar dan valt na rust ook meteen die 3-1 heel ongelukkig binnen. Dan is de wedstrijd eigenlijk zo goed als gespeeld. Een terechte nederlaag en ik denk dat we verloren hebben van een zeer goed spelend Cambuur.''

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 4 augustus 2019
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›