Brinkman tevreden met punt: ''Aan de andere kant hadden we kunnen winnen''

( 0 reacties)
Brinkman tevreden met punt: ''Aan de andere kant hadden we kunnen winnen''

Tim Brinkman slaagde er maandagavond met Jong FC Utrecht in om een punt uit het vuur te slepen tegen koploper FC Den Bosch. Toch overheerst bij Brinkman na afloop het gevoel dat er meer had ingezeten. 

"Een punt tegen de koploper is niet verkeerd. Aan de andere kant hadden we ook kunnen winnen, op het eind hadden we nog een aantal kansen", vertelt Brinkman tegenover FOX Sports. "Als ik morgen wakker word, kan ik denk ik wel met een tevreden gevoel erop terugkijken."

Dat FC Utrecht in ieder geval een punt overhoudt aan het duel, doet Brinkman ook wel weer goed. "We hebben hard gewerkt, dat is allemaal positief. Voorheen verloren we dit soort wedstrijden ook nog wel eens, nu trekken we een punt over de streep. Daar hebben we dus toch van geleerd."

In de slotfase kreeg FC Utrecht nog een grote kans op de overwinning. "Het was een schot van Velanas. Voor hetzelfde valt-ie binnen, dan win je hem. Maar goed, een gelijkspel is ook prima", stelt Brinkman, die hoopt voor de winterstop nog een aantal goede resultaten te boeken. "We moeten nog tegen Eindhoven, Dordrecht en Helmond. Dat zijn drie concurrenten, dus het zijn uitermate belangrijke wedstrijden. We moeten daar punten gaan pakken."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

woensdag 24 april 2019
19:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›