Van den Brom content: ''Dat geeft mij een heel goed gevoel'' Ramselaar gooit 'beetje frustratie' eruit: ''Herken mezelf er niet in'' FC Utrecht wint in Groningen door laat doelpunt Ramselaar MATCHDAY | Cerny krijgt kans in de basis tegen FC Groningen Jong FC Utrecht niet verder dan gelijkspel in Maastricht

''Ik wil ze bij Jong FC Utrecht niet wijzer maken dan ze al zijn''

( 0 reacties)
''Ik wil ze bij Jong FC Utrecht niet wijzer maken dan ze al zijn''

Jong FC Utrecht neemt het vanavond in eigen huis op tegen FC Den Bosch. De bezoekers uit Noord-Brabant kunnen de koppositie pakken in de Keuken Kampioen Divisie, maar dan moet Go Ahead Eagles wel punten morsen bij Jong PSV.

Dat had trainer Wil Boessen vrijdag niet verwacht. "Dat Sparta, TOP Oss en FC Twente alle drie verliezen, verwacht je vooraf niet. En zeker niet met zulke cijfers", aldus de trainer van FC Den Bosch, die zich niet rijk rekent voor het duel van vanavond.

"Laat die uitslagen van vrijdagavond vooral een waarschuwing voor ons zijn", geeft de oefenmeester aan. "Ik zeg het elke week. Wanneer je niet volle bak gaat, maar half, of zelfs op 90 of 95 procent, dan kan dit gebeuren. Ik hoop dat wij dat kunnen vermijden."

Jong FC Utrecht staat voorlaatste op de ranglijst. "Maar ar zijn voor ons geen makkelijke wedstrijden", waarschuwt Boessen in het Brabants Dagblad. "Als we dat gaan denken, kunnen we net zo goed stoppen, want dan gaan we meteen verliezen. We moeten ook dit duel weer vol overgave ingaan, met de volle honderd procent en volle focus."

FC Den Bosch kan zelf aantreden in een 4-4-2-formatie of met een 4-3-3-opstelling, maar dat wil Boessen niets over zeggen. "Dat weet ik al wel, maar dat ga ik niet vertellen. Ik wil ze bij Jong FC Utrecht niet wijzer maken dan ze al zijn."

Vermoedelijke opstelling: Van der Steen; Deijl, Väisänen, Kersten, Khammas; Holla, Verbeek, Beltrame; Blummel, Sappinen, Bouyaghlafen.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 15 december 2019
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›