Pronk: ''Je zag dat er een aantal goede voetballers op het veld stonden''

( 0 reacties)
Pronk: ''Je zag dat er een aantal goede voetballers op het veld stonden''

Jong AZ en Jong FC Utrecht hebben afgelopen vrijdagavond de punten gedeeld. De wedstrijd tussen de twee beloftenploegen eindigde in een 2-2 gelijkspel. FC Utrecht-trainer Robin Pronk zag twee totaal verschillende helften.
 
"We hebben het met name gehad over onze organisatie bezetting op het middenveld. Daar vonden we de balans terug in de tweede helft. Dan krijg je controle, ga je voetballen en kom je terug in de wedstrijd", zegt de oefenmeester op de officiële clubwebsite van de Domstedelingen.
 
De ploeg uit de Domstad kwam in de tweede helft met het mes tussen de tanden uit de kleedkamer, merkte ook Pronk. "De gelijkmaker van Sylla kwam al heel vroeg in de tweede helft, dus dan moet ook een wedstrijd zich weer ontwikkelen. Maar ik denk dat wij een prima tweede helft gespeeld hebben waarin we niks hebben toegestaan behalve de tweede goal", baalt Pronk.

"Daar ben ik wel teleurgesteld over. Inmiddels heb je dan een voorsprong door een goede goal van Jeredy Hilterman, maar het doelpunt dat we tegen krijgen ontstaat uit een corner van ons. Daar gaan een aantal dingen niet goed, dan pakken zij de aanval over en maken ze de 2-2. En dat terwijl Jong AZ in de tweede helft niet meer dreigend is geworden."
 
De oefenmeester geeft toe dat hij twee verschillende helften heeft gezien. "Ik denk dat we een leuke wedstrijd gezien hebben met twee verschillende helften. Een wedstrijd waarin je toch wel zag dat er aan beide kanten een aantal goede voetballers op het veld stonden", aldus Pronk.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!