Pronk duidelijk: ''Ons middenveld had het vanavond moeilijk door de fysieke kracht''

( 0 reacties)
Pronk duidelijk: ''Ons middenveld had het vanavond moeilijk door de fysieke kracht''

Jong FC Utrecht verloor vrijdagavond met 2-1 van TOP Oss. Volgens trainer Robin Pronk was het een terechte uitslag. Wel ziet de oefenmeester genoeg aanknopingspunten, al ziet hij ook veel verbeterpunten. FCUtrecht.nl schoof aan bij de persconferentie.

"Ik vond het een spannende partij in de tweede helft. De eerste helft was vrij eenzijdig. Oss kwam terecht op voorsprong, zij hadden ook vaak de bal. Daar konden wij toen weinig tegen inbrengen. Na rust kwamen we nog goed weg, toen kon het bijna 2-0 worden en was de wedstrijd beslist." Pronk is tevreden over de manier waarop zijn ploeg terugkwam. "Zeker in aanvallend opzicht kwamen we daarna goed terug en werden we ook een stuk dreigender", zegt Pronk na de nipte nederlaag op de persconferentie.

Jong FC Utrecht bracht de stand nog gelijk, dankzij middenvelder Rayan el Azrak. "Wij maken een mooie 1-1, dat was een goede goal van El Azrak. Maar ook op dat moment was het nog steeds een open wedstrijd en uiteindelijk maakt Oss dan de 2-1." De oefenmeester had door dat er ten minste één linie echt tekort kwam. "Op ons middenveld hadden we het vanavond moeilijk, ook gezien de fysieke kracht die we daar miste om daar de balans te houden."

"Als je dan achter staat, probeer je nog wat te forceren in de slotfase door wat extra aanvallers in te brengen. Oss werd toen dreigend omdat het bij ons aardig open lag. We moeten vandaag genoegen nemen met een nipte nederlaag, helaas", aldus de oefenmeester van Jong FC Utrecht.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 4 augustus 2019
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›