Cambuur en Jong FC Utrecht scoren niet in een kletsnat Utrecht

SC Cambuur en Jong FC Utrecht hebben vanavond gelijkgespeeld in de Eerste Divisie. In de Galgenwaard eindigde het duel zoals het begon.

In de openingsfase was Cambuur het dichtstbij de 1-0. Het schot van Justin Mathieu werd vlak voor de doellijn weggehaald door de Utrechtse defensie. Daarna konden beide teams niet tot grote kansen komen. Wel kwam weer Mathieu dichtbij een treffer. Zijn schot raakte hard de paal.

In de tweede helft begonnen de Leeuwarders erg sterk. Al snel kwam Cambuur met een goede aanval, maar het Ciganiks werd uiteindelijk geblokt. En later was Rossi dichtbij de eerste treffer, maar zijn schot werd gered door doelman Nijhuis. Ook Jong Utrecht werd gevaarlijker, een kopbal van Velanas ging zo net voorlangs. In de slotfase werd het nog spannend in de Galgenwaard. Eerst was Mbende erg dichtbij de 1-0 via een kopbal voor Cambuur en in de laatste minuten belandde een schot van Sow op het dak van het doel van doelman Mous.