VIDEO | FC Utrecht verliest in eDivisie: ''Hij had ook een veel beter team''

FC Utrecht heeft in de eDivisie met 3-2 verloren van Feyenoord. Danny Hazebroek zag een gelijkspel in de laatste minuten door zijn vingers glijden.

Hazebroek kwam nog knap terug in de wedstrijd, maar in de laatste minuten verloor hij alsnog. ''Ik ben teleurgesteld omdat ik hem zo laat tegen krijg, maar aan de andere kant speelde hij ook gewoon beter. Hij had ook een veel beter team, moet ik eerlijk zeggen. Dat ik kan er gewoon goed op terugkijken dat ik redelijk terug kwam.''

Jaey Daalhuisen van Feyenoord vond het een spannende pot, maar was blij met de overwinning. ''Ik zat een beetje te shaken op die stoel bij de 2-2, maar dat was ook een beetje boosheid. Ik vond de gelijkmaker wel een beetje een aparte goal, maar uiteindelijk heb ik me herpakt en weet ik ook nog de 3-2 erin te prikken.''