Homepage » Overige elftallen » Jong FC Utrecht afgemaakt: ''Maar het had ook 7-4 kunnen worden''

Jong FC Utrecht afgemaakt: ''Maar het had ook 7-4 kunnen worden''

( 1 reacties)
Jong FC Utrecht afgemaakt: ''Maar het had ook 7-4 kunnen worden''

Jong FC Utrecht ging vrijdagavond keihard onderuit in de Jupiler League. FC Eindhoven was in eigen huis met liefst 5-2 te sterk voor de beloften van de Domstedelingen.

"Het was een teleurstellende wedstrijd", aldus trainer Robin Pronk. "Gewoon al na vier minuten lag hij er in. Dat was al een dramatisch moment. Twee spelers die tegen elkaar aan schieten of koppen, dat is geen fijn begin. Dan kom je uiteindelijk nog terug in de wedstrijd door de 2-1 van Nick Venema en denk je ook dat er nog meer in zit. Maar na een kwartier in de tweede helft is de wedstrijd gespeeld natuurlijk." 

Volgens Pronk had de uitslag nog hoger uit kunnen vallen. "Het had ook 7-4 kunnen worden. Wij hebben slecht gebruik gemaakt van de ruimtes die er lagen en als team ook heel matig verdedigd. Dat is niet alleen de taak van de verdediging, maar dat moet je met elkaar doen. Met elkaar afspraken nakomen en dat doen we niet. Daarom krijg je vijf doelpunten tegen." 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 17 Mar 2018 om 14:15
    Waarom wachten tot je wordt weggestuurd? Ben je blind? Hou de eer aan jezelf en stap op. Iedere coach was al lang ontslagen na zo'n reeks van wanprestaties. Het voetbal is werkelijk niet om aan te zien en over de inzet en mentaliteit van verschillende spelers zullen we het helemaal maar niet hebben. Jij en je staf hebben totaal geen invloed op dit team en dan is er maar één oplossing, lijkt me.