''Dan zal Erik ten Hag zeker genoemd worden als nieuwe bondscoach''

''Dan zal Erik ten Hag zeker genoemd worden als nieuwe bondscoach''

Erik ten Hag wordt regelmatig in verband gebracht met een vertrek bij FC Utrecht. Arnold Bruggink zou er niet gek van opkijken als de oefenmeester, samen met Fred Rutten, in zee gaat met de KNVB. 

"Alles begint met een plan", legt hij uit op de website van Trouw. "Ik mis visie, structuur van bovenaf en creativiteit. Ik geloof op dit moment erg in vernieuwing. Het is tijd voor een nieuwe generatie, waarbij het belangrijk is dat deze mensen zich voor langere tijd willen binden aan de KNVB. Fred Rutten vind ik interessant als technisch directeur. Ik ken hem goed en weet wat hij bij FC Twente heeft gedaan. Daar geloof ik in", aldus Bruggink.

"Rutten heeft ervaring opgedaan in het buitenland, kent het Nederlands voetbal goed en weet hoe de jeugdopleiding er voor staat", vervolgt hij enthousiast. "Als Rutten technisch directeur wordt, zal Erik ten Hag zeker genoemd worden als nieuwe bondscoach. Maar die naam maakt mij niet eens zo veel uit. Het gaat erom dat hij graag wil en het niet als tussendoortje ziet. De KNVB heeft nu baat bij continuïteit", besluit Bruggink.

Lees ook:
Reacties ›
-