VIDEO | Samenvatting: FC Utrecht morst punten bij Willem II ''Frustratie erg groot als je dan niet krijgt waar we recht op hebben'' Transfer Emanuelson lijkt van de baan: ''Daar zit het probleem'' VIDEO | Van den Brom toont onvrede richting Mulder: ''Wat een lul!'' 'Vechtpartijen met supporters FC Utrecht in Frankrijk'

''Het is een heel intensief proces geweest en dan verlies je op zo'n manier''

( 0 reacties)
''Het is een heel intensief proces geweest en dan verlies je op zo'n manier''

FC Utrecht meldde zich maandag weer op het trainingsveld na de bekernederlaag tegen Feyenoord. Het gezicht bij de spelers stond nog altijd op onweer. Trainer Erik ten Hag blikte voor de training terug op de finale.

"Het ging voornamelijk over de wedstrijd", vertelt Nacer Barazite tegenover RTV Utrecht. "We hebben meningen uitgewisseld. Hoe denken we over de wedstrijd? Waarom is het misgegaan? Waarom liep het niet zoals we wilden? En wat kan beter? Dat was het eigenlijk een beetje."

FC Utrecht moet nu de hoofden weer leegmaken en zich klaarstomen voor de resterende competitiewedstrijden. "Dat is gewoon essentieel nu. We krijgen de komende drie dagen vrij om weer even tot rust te komen. Het is een heel intensief proces geweest naar de finale toe en dan verlies je op zo'n manier... Dat is natuurlijk doodzonde en dan moet je even tot rust komen", aldus Barazite.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!