Troupée hoopte op kans: ''Vind mezelf beter dan Klaiber'' VIDEO | Samenvatting: FC Utrecht morst punten bij Willem II ''Frustratie erg groot als je dan niet krijgt waar we recht op hebben'' Transfer Emanuelson lijkt van de baan: ''Daar zit het probleem'' VIDEO | Van den Brom toont onvrede richting Mulder: ''Wat een lul!''

''Nacer heeft er geen probleem mee als Utrecht een flinke afkoopsom krijgt''

( 0 reacties)
''Nacer heeft er geen probleem mee als Utrecht een flinke afkoopsom krijgt''

FC Utrecht is met Nacer Barazite in gesprek over contractverlenging. Er ging een verhaal dat de onderhandelingen muurvast zouden zitten, maar dat wordt ontkend door zaakwaarnemer Alexander Bursac. Volgens de belangenbehartiger heeft Barazite geen redenen om niet bij te tekenen.

"Het gaat niet om vertrekclausules", laat Bursac weten in gesprek met Voetbal International. "Elke goede speler wordt gekocht, waarbij de bedragen in Engeland hoger zijn dan in België. De vraag is of Nacer wel naar België wil."

Barazite stelt zich dan ook open op. "Nacer heeft er geen probleem mee als Utrecht een flinke afkoopsom krijgt, als hij er dan ook beter van wordt", meent Bursac. "Sportief en financieel. Als het gaat over zijn contractverlenging en de gesprekken met de club: iedereen weet wat FC Utrecht kan betalen. Nacer blijft netjes binnen de lijnen."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!