Ruiter: ''Lig niet meer wakker van iets dat jaren geleden gebeurd is''

0
Ruiter: ''Lig niet meer wakker van iets dat jaren geleden gebeurd is''

Willem II speelt woensdagavond tegen Niedercorn in de voorronde van de Europa League. Robbin Ruiter wil er alles aan doen om geen herhaling te krijgen van de wedstrijd van FC Utrecht tegen FC Differdange 03 een aantal jaar terug.

"Ik snap dat er veel naar gevraagd wordt, want we spelen tegen een Luxemburgse ploeg", vertelt Ruiter in het Algemeen Dagblad. "Ik lig niet meer wakker van iets dat zeven jaar geleden gebeurd is. Het is wat het is. We hadden met FC Utrecht een geweldig seizoen gedraaid, de meeste punten in de clubhistorie gehaald en de play-offs gewonnen."

Ruiter vergelijkt Willem II met het FC Utrecht van toen. Toen verlieten veel spelers de Domstad. "Allemaal nieuwe namen, veel jonge jongens. Dan ga je ten onder. Daar baal je ontzettend van, want je hebt er een heel jaar voor gewerkt."

"De situatie is anders dan bij FC Utrecht", gaat Ruiter verder. "Willem II heeft de meeste spelers wel binnenboord gehouden. Het risico zit hem nu in die enkele wedstrijd. Het is alles of niks. Een mindere ploeg heeft veel meer kans."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 27 september 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›