VIDEO | Samenvatting: Jong FC Utrecht verliest oefenduel van FC Twente

0
VIDEO | Samenvatting: Jong FC Utrecht verliest oefenduel van FC Twente

Jong FC Utrecht heeft dinsdagmiddag de besloten oefenwedstrijd FC Twente verliezend afgesloten. In Hengelo werd het 4-2 voor de ploeg van trainer Ron Jans.

Gisteren speelde Jong FC Utrecht nog een competitiewedstrijd tegen Jong AZ die met 1-2 werd verloren. De vele extra (oefen)wedstrijden zijn een oplossing om in de grote selectie iedereen van genoeg speeltijd te voorzien. Voor Jong FC Utrecht kwamen onder andere Houweling, Acheffay, Yasar, Kasius en Mokono in actie.

Bij FC Twente maakte oud-Utrecht speler Dario Dumic zijn officieuze debuut. Daarnaast kwamen veel reserves in actie, zoals Alexander Jeremejeff. De Zweedse spits van FC Twente wist na tien minuten de 1-0 op zijn naam te zetten. Nog geen minuut later was het alweer 1-1 via buitenspeler Hicham Acheffay. Ozcan Yasar zette Jong FC Utrecht zelfs op een 1-2 voorsprong. Helaas duurde de voorsprong niet heel lang, want voor rust werd er al gelijk gemaakt door FC Twente waardoor de voorsprong van de Domstedelingen van korte duur was.

Het bleek een eigen doelpunt van Sylian Mokono te zijn waardoor FC Twente langszij kwam. Na rust liep FC Twente dankzij een rebound van Jeremejeff en een doelpunt van invaller Daan Rots uit naar een 4-2 zege.

FC Twente - Jong FC Utrecht 4-2 (2-2)
10' 1-0 Jeremejeff
11' 1-1 Acheffay
38' 1-2 Ozcan Yasar
42' 2-2 Mokono (eigen doelpunt)
54' 3-2 Jeremejeff
76' 4-2 Rots

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!