FC Utrecht in oefenwedstrijd simpel langs Schotse tegenstander

FC Utrecht heeft de oefenwedstrijd tegen Dundee United vanavond winnend afgesloten. In Woerden won de ploeg simpel van Dundee United uit Schotland: na 90 minuten stond er een score van 4-0 op het bord in het voordeel van de Domstedelingen.

Zo'n 1750 toeschouwers zagen hoe FC Utrecht al snel de bovenliggende partij was en gevaarlijk werd via onder andere Nacer Barazite. Na iets minder dan een halfuur spelen zorgde hij voor de openingstreffer van de wedstrijd. Yannick Cortie zorgde in de 37ste minuut voor de verdubbeling van de score door met een hard schot de 2-0 te maken: dit was tevens de ruststand.

Ook na rust was Utrecht heer en meester en verzuimde het om de score verder uit te breiden: Rubio Rubin was het dichtste bij de derde treffer. Na een uur spelen lukte het Yassin Ayoub wél om de marge op drie te brengen door na een mooie individuele actie binnen te schieten. Het slotakkoord was wederom voor Cortie, die in de laatste minuut de 4-0 maakte, wat tevens de einduitslag was.