Van Rooijen blij met overstap: ''Excelsior biedt mij een mooie kans''

0
Van Rooijen blij met overstap: ''Excelsior biedt mij een mooie kans''

Mitchell van Rooijen wordt aankomend seizoen verhuurd aan Excelsior. De 21-jarige middenvelder is blij met de overstap naar de club uit Rotterdam. Zo laat hij weten in een gesprek met zijn nieuwe club. 

"Excelsior biedt mij een mooie kans om mezelf verder te ontwikkelen", zegt van Rooijen. Hij maakte vorig seizoen zijn debuut in het eerste elftal bij FC Utrecht, maar verwacht in de Domstad niet veel aan spelen toe te komen dan hij nodig heeft. "Bij het eerste elftal van Utrecht hebben ze flink wat middenvelders, dus de kans op speelminuten is niet zo groot. Op mijn leeftijd is het belangrijk dat je veel minuten maakt en daarom is dit een goede stap voor mij."

De middenvelder is een echte vechter in het veld. "Ik ga voorop in de strijd en probeer andere jongens daarin mee te nemen. Ik ben een harde werker en houd van duels. Ik kan verdedigend belangrijk zijn op het middenveld, maar zeker ook aanvallend. Ik speel pas een paar jaar op het middenveld, daarvoor was ik aanvaller. Dus ook op dat gebied kan ik van waarde zijn", sluit Van Rooijen mee af.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 27 september 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›