'Als je bij FC Utrecht met 2-4 wint, stemt dat tot vreugde''

Bij Heracles Almelo is een John Stegeman-effect gaande. De laatste weken draait de ploeg als een trein. Zondag werd ook FC Utrecht verslagen (2-4 red.). Stegeman is blij met de goede prestaties van zijn elftal.

FC Utrecht was in het eerste bedrijf vele malen beter dan Heracles. "Over ons spel in de eerste helft ben ik verre van tevreden," begint de oefenmeester van de Heraclieden tegenover FOX Sports. "We mogen heel blij zijn dat het met rust 1-1 staat. Utrecht had daar het verschil kunnen maken. Cruciaal voor ons is de redding van Dennis Telgenkamp op de penalty van Ayoub."

Een tactische zet in de rust heeft de wedstrijd gekanteld. "In de rust hebben we alles omgezet. In de tweede helft ging het veel beter. Als je hier in de Galgenwaard met 2-4 wint, dan stemt dat tot tevredenheid en vreugde. We zijn heel blij met elkaar en met z'n allen. Op naar de volgende overwinning.''