Janssen onthult: ''Dat gaat er bij Frans gewoon niet in''

1
Janssen onthult: ''Dat gaat er bij Frans gewoon niet in''

Twaalf jaar is Frans van Seumeren inmiddels actief in de voetbalwereld. Bij FC Utrecht heeft hij pieken en dalen meegemaakt, maar ook persoonlijk heeft hij het niet altijd even makkelijk gehad.

"Na twaalf jaar weet hij dat in het voetbal andere wetten gelden, maar nog steeds heeft hij het er moeilijk mee als mensen afhaken", weet Willem Janssen. Zo was hij woest over de verhalen over een gebrek aan chemie tussen de selectie en Jean-Paul de Jong. "Destijds heeft hij de spelersgroep toegesproken. Jean-Paul was een kind van de club, er was in het verleden een afspraak gemaakt en Van Seumeren hechtte er enorm aan dat die werd nagekomen."

"Hij sprak de verwachting uit dat de spelers loyaal zouden zijn aan de club en aan Jean-Paul", vertelt de aanvoerder in Voetbal International. Zijn toespraak was echter onsuccesvol, aangezien de clubicoon even later alsnog vertrok. "Hij vindt het moeilijk te verkroppen als spelers weg willen. Dat je samen ergens instapt, afspraken maakt en een contract tekent, en vervolgens weer verbreekt, gaat er bij Frans gewoon niet in."

1 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 7 Jul 2020 om 21:24
    Heeft u financiële ondersteuning nodig? Wij verstrekken leningen tegen een rentepercentage van 2% van 5.000,00 tot 15.000.000,00 voor een periode van 1 jaar tot 20 jaar. Neem bij interesse contact met ons op voor meer informatie.* Commerciële leningen.* Persoonlijke leningen.* Commerciële leningen.* Investeringslening.* Ontwikkelingsleningen.* Overname van lening.* Bouwleningen.jeancrouze@gmail.comWhatsApp: 0033677865990
zaterdag 12 september 2020
16:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›