FC Utrecht raakt hoofdsponsor kwijt: ''Veel meer dan een sponsordeal''

0
FC Utrecht raakt hoofdsponsor kwijt: ''Veel meer dan een sponsordeal''

Zorg van de Zaak is vanaf volgend seizoen geen hoofdsponsor meer van FC Utrecht. Het bedrijf blijft wél verbonden aan de club uit Utrecht. De afgelopen vijf jaar heeft Zorg van de Zaak de doelstellingen op gebied van naams- en inhoudsbekendheid zijn bereik bereikt.

"Het hoofdsponsorschap van Zorg van de Zaak bij FC Utrecht was in feite veel meer dan een sponsordeal. Het was een samenwerking, waarbij we gezamenlijk zijn opgetrokken en door de jaren heen tal van maatschappelijk relevante thema’s onder de aandacht hebben gebracht", vertelt directeur commercie Joost Broerse van FC Utrecht op de clubsite.

Hij vervolgt: "De match tussen de club en de hoofdsponsor was op de allereerste dag van de samenwerking al sterk en is door de jaren heen alleen maar sterker geworden. We zijn er ook daarom blij mee dat Zorg van de Zaak als partner aan de club blijft verbonden en uiteraard willen wij Zorg van de Zaak bedanken voor het vertrouwen en de fijne samenwerking de afgelopen vijf seizoenen", aldus Broerse. 

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 14 maart 2020
20:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›