BREAKING | Hoogma speelt ook komend seizoen voor FC Utrecht

0
BREAKING | Hoogma speelt ook komend seizoen voor FC Utrecht

Justin Hoogma blijft ook in het nieuwe seizoen verbonden aan FC Utrecht. Dat heeft de club maandagavond naar buiten gebracht. De 22-jarige verdediger wordt komend seizoen opnieuw gehuurd van TSG Hoffenheim.

Hoogma maakte afgelopen seizoen een prima indruk als huurling bij FC Utrecht. De mandekker vormde in de eerste seizoenshelft een sterk defensief duo met Willem Janssen. In totaal kwam Hoogma afgelopen seizoen tot 23 officiële optredens voor de Domstedelingen.

"Hij heeft laten zien een meerwaarde te zijn met zijn voetballend vermogen, coaching en verdedigende kwaliteiten", vertelt technisch directeur Jordy Zuidam op de website van FC Utrecht. "We willen verder bouwen op hetgeen afgelopen seizoen is neergezet, dus we zijn er blij mee dat Justin onze selectie ook in het seizoen 2020/21 versterkt."

Vandaag werd niet alleen bekend dat Hoogma ook volgend seizoen op huurbasis bij FC Utrecht speelt, de verdediger zijn contract bij Hoffenheim werd eveneens verlengd. De linkspoot ligt na vandaag tot medio 2022 vast in Duitsland. 

 

 

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 14 maart 2020
20:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›