BREAKING | FC Utrecht breekt contract van Bergström open

0
BREAKING | FC Utrecht breekt contract van Bergström open

FC Utrecht heeft het contract van Emil Bergström opengebroken. De Zweedse verdediger ligt nu vast tot de zomer 2022 en keert per direct terug van zijn huurperiode bij FC Basel. Opvallend te noemen, omdat de Zwitserse competitie nog loopt.

"We hebben de afgelopen periode intensief met Emil en zijn zaakwaarnemer gesproken en zijn blij dat we zijn contract met een jaar hebben kunnen verlengen", zegt technisch directeur Jordy Zuidam op de officiële clubsite van de Domstedelingen.

Bergström ziet volgens Zuidam kansen bij de ploeg van John van den Brom. "Hij gaf in die gesprekken direct aan dat hij voor zijn kans wilde gaan bij FC Utrecht, vanaf de start van de voorbereiding op het nieuwe seizoen, waardoor Emil voor het einde van de Zwitserse Super League al bij ons kan aansluiten."

"Met zijn specifieke verdedigende kwaliteiten, zijn karakter en de bijbehorende winnaarsmentaliteit past hij goed bij de club en voegt hij extra waarde toe aan de selectie. We zijn blij dat de samenwerking met een jaar is verlengd en we hem weer mogen verwelkomen in Utrecht", aldus Zuidam.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 14 maart 2020
20:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›