Warmerdam bij FC Utrecht niet mét, maar tegen Robben: ''Heel bewuste stap''

0
Warmerdam bij FC Utrecht niet mét, maar tegen Robben: ''Heel bewuste stap''

Django Warmerdam kan het tijdens het komende seizoen zomaar eens gaan opnemen tegen Arjen Robben. Dat is saillant, want Warmerdam speelde de afgelopen drie jaar voor FC Groningen. Vanaf komende zomer staat hij onder contract bij FC Utrecht en mogelijk als linksback tegenover rechtsbuiten Robben. 

"Daar moest ik toch wel even aan denken toen ik het nieuws las", reageert Warmerdam in het Algemeen Dagblad. "Dat wordt een hele opgave, ja. Het verhaal is bekend: alle topverdedigers van de wereld wisten welke actie Robben ging maken, maar hij was tot het laatste moment van zijn loopbaan amper af te stoppen. Dat hij nu weer gaat voetballen is prachtig. Daar wordt iedereen toch enthousiast van?"

Een logische vraag is of Warmerdam spijt heeft van zijn stap naar FC Utrecht. Spelen met Robben is immers voor weinigen weggelegd. "Haha, natuurlijk is het bijzonder om met zo’n grote voetballer in een team te spelen. Zeker als je niet meer verwacht dat hij nog gaat voetballen. Maar nee hoor. Ik heb veel zin in mijn volgende periode bij FC Utrecht. Een heel bewuste stap."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

vrijdag 18 september 2020
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›