Ook Derksen stoorde zich aan Genee: ''Ben heel erg boos geworden''

0
Ook Derksen stoorde zich aan Genee: ''Ben heel erg boos geworden''

Veronica Inside 'scoorde' maandagavond geweldige kijkcijfers, maar volgens Johan Derksen was het de slechtste uitzending ooit. De hoofdrolspeler overweegt zelfs om vroegtijdig te stoppen met het populaire praatprogramma. 

"Ik heb in tweeëntwintig jaar tijd nog nooit zo’n k*tshow gemaakt. Ik moet zeggen dat ik de laatste tijd al met heel weinig plezier naar de uitzending kwam", verklapt hij in gesprek met de Telegraaf. "Daar heb ik ook geen geheim van gemaakt. Als je dan een avond als gisteren hebt, dan helpt dat niet."

"Ik ben heel erg boos geworden om de uitzending. Ik vond het de slechtste die we ooit gemaakt hebben", vervolgt Derksen. "De hele show kreeg een totaal andere sfeer, vond ik, en dat is Gijp volkomen met me eens. Normaal zitten de gasten aan een extra tafel, nu zaten we ineens met zijn allen", baalt hij. 

"Het leek wel of onze Wilfred Nederland wilde redden en in één uur de oorlog tussen beide kampen op social media wilde oplossen", foetert hij. "Wilfred doet al jaren zijn best om ons de meest vreselijke dingen te laten zeggen. Dat lokt hij uit. Nu werden we geconfronteerd met een presentator die ons kwalijk nam dat we rare dingen zeiden", besluit Derksen, die twijfelt of hij verder gaat met VI. 

"Ik doe al tweeëntwintig jaar hetzelfde kunstje. Ik ga deze zomer eens goed overdenken of ik de laatste twee jaar van mijn contract bij Talpa wel wil uitdienen", legt hij uit. "Wim Kieft vertelde dat hij in zijn contract heeft staan dat hij mij opvolgt als ik ooit wegga. Dat lijkt me ook prima. Ik bedoel, ik heb toch ook niet het eeuwige leven, hè?”

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 27 september 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›