Bekerfinale op Bonaire? ''We willen er graag aan meewerken''

0
Bekerfinale op Bonaire? ''We willen er graag aan meewerken''

Gezaghebber van Bonaire, Edison Rijna, is het eiland de juiste plaats om de bekerfinale te spelen. Mogelijk kan op deze manier de wedstrijd tussen FC Utrecht en Feyenoord toch nog doorgang vinden.

"Dan had de KNVB eerder contact met ons moeten zoeken, want Bonaire is de enige bijzondere gemeente in het Koninkrijk der Nederlanden die al anderhalve maand corona-vrij is. We hebben hele strikte controles en protocollen onder toeziend oog van het RIVM. Dus waar een wil is is een weg", aldus Rijna bij RTV Utrecht.

"Als we dit goed oppakken kunnen we de finale zeker organiseren. We hebben geen enkel moment een lockdown gehad of een avondklok, omdat we onze zaken gewoon erg goed geregeld hebben op Bonaire", gaat Rijna verder.

Bonaire staat open voor een bekerfinale op het eiland. "De laatste weken krijgen we hier ook bezoek van medewerkers van defensie die hun rust en recreatie komen doen, heel goed gecontroleerd volgens de protocollen, dus waarom niet een finale van de KNVB volgens de protocollen en afspraken die gemaakt kunnen worden. We willen er graag aan meewerken."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 14 maart 2020
20:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›