"Als het een finale wordt op Bonaire, zou dat wel een stunt zijn"

0
"Als het een finale wordt op Bonaire, zou dat wel een stunt zijn"

FC Utrecht hoopt nog altijd op groen licht voor de bekerfinale. Algemeen directeur Thijs van Es sprak bij Radioshow Veronica Inside met Wilfred Genee en hij hoopt op medewerking van de KNVB en de UEFA. 

"Als het een bekerfinale wordt op Bonaire, dan zou dat toch wel een stunt zijn. Geen grap. We kunnen er allemaal belachelijk over doen, maar het is voor Bonaire een enorme exposure, en een sensatie voor Nederland", vertelt hij enthousiast. "Het zou een waanzinnig mooi uitzicht zijn als dit gaat gebeuren. Ik weet dat het bizar klinkt, maar je kúnt daar spelen", aldus Van Es. 

"Het blijft een Nederlandse gemeente, en ze hebben daar een goedgekeurd veld", vervolgt hij. "Dit maakt duidelijk dat er mogelijkheden zijn. Wat ons betreft zijn er nog veel andere opties, maar het gaat ons erom dat er dus mogelijkheden zijn om zoiets te doen", aldus Van Es, die met FC Utrecht wil aantonen dat de KNVB er niet alles aan heeft gedaan om de finale te organiseren. 

"Even heel plat: wat het laat zien is dat er plekken in juli en augustus zijn waar het mogelijk is om zo'n wedstrijd te faciliteren. Daar geloven wij in, en dat is ook niet zo gek", legt hij uit. "Het gaat niet over de personen binnen de KNVB, maar we zijn het inhoudelijk totaal niet met hen eens. Voor ons is het interessant dat Bonaire nu zegt: er kan hier gespeeld worden", besluit Van Es. 

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 14 maart 2020
20:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›