FC Utrecht komt met nieuwe versterking voor de spitspositie

0
FC Utrecht komt met nieuwe versterking voor de spitspositie

FC Utrecht heeft een nieuwe aanwinst binnen. De 18-jarige Tim Pieters komt over van USV Hercules, zo laat de club weten via de officiële kanalen. De aanvaller gaat de selectie van Jong FC Utrecht versterken.

Hij tekent een contract voor één seizoen met een optie op een tweede seizoen. Technisch directeur Jordy Zuidam heeft lovende woorden over voor de Utrechter.''Bij RAC-club USV Hercules heeft Tim zich na zijn terugkeer aldaar erg goed ontwikkeld'', aldus technisch Directeur Jordy Zuidam.

''Hij is intelligent en maakt goed gebruik van de ruimtes op het veld. Bovendien heeft hij een goede snelheid, dribbel en passeeractie in huis. Hij is tweebenig en kan daardoor op beide flanken uit de voeten, maar kan ook in de spits spelen. We hebben er alle vertrouwen in dat hij de volgende stappen kan zetten bij Jong FC Utrecht. Het is mooi om een jongen uit de stad deze kans te geven.''

Voor Pieters is Sportcomplex Zoudenbalch geen onbekend terrein. De aanvaller kwam van 2014 tot 2016 namelijk als jeugdspeler al uit voor FC Utrecht.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 14 maart 2020
20:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›