Derksen haalt uit: ''Moeten we naar die patjepeeërs luisteren?''

0
Derksen haalt uit: ''Moeten we naar die patjepeeërs luisteren?''

Vanwege het coronavirus kan er voorlopig nog (lang) niet gevoetbald worden, maar de KNVB wil het seizoen toch afmaken in de maanden juni en juli. Veronica Inside-coryfee Johan Derksen snapt daar he-le-maal niets van. 

"We moeten beginnen met niet meer luisteren naar de FIFA", legt hij uit voor de camera van Veronica Inside. "Moeten we naar die patjepeeërs luisteren als het over serieuze problemen gaat? Ze zijn zo corrupt als wat. De KLM mag niet meer vliegen, de Olympische Spelen zijn uitgesteld, de horeca is gesloten en ik kan niet eens meer naar de kapper. Maar de competitie moet wel uitgespeeld worden?"

"In de pikorde van belangrijke dingen staat de Eredivisie echt niet bovenaan", vervolgt Derksen, die nog meer problemen ziet. "Ik denk niet dat Ziyech na 1 juni nog bij Ajax wil spelen met het risico dat hij geblesseerd naar Engeland gaat. Daar heeft die jongen helemaal geen zin in. Willen alle spelers dat wel? Ik kan me voorstellen dat er een hoop spelers zijn die níet willen spelen", besluit Derksen realistisch. 

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 14 maart 2020
20:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›