Derksen haalt uit: ''Die middenmoot is maar voor één ding bang''

0
Derksen haalt uit: ''Die middenmoot is maar voor één ding bang''

Analist Johan Derksen haalt uit naar de middenmoot van de Eredivisie, waartoe SC Heerenveen momenteel ook behoort. De 71-jarige voormalig voetballer ziet dat de clubs in de middenmoot zich verenigen en zich tegen de Nederlandse topclubs keren.

"Al die clubs in die middenmoot die waren gepikeerd, omdat Ajax wilde stoppen en PSV en AZ daarin meegingen. Die middenmoot wil natuurlijk voetballen, want die zijn maar voor één ding bang: dat FOX Sports het geld niet overmaakt", zo vertelt Derksen in gesprek met Veronica Inside.

"De middenmoot heeft zich nu verenigd en zijn nu wel solidair naar elkaar", vervolgt Derksen. "Ze keren zich nu gewoon tegen die drie grote clubs, waar Feyenoord zich ook bij aangesloten heeft. Alle geluiden die we nu horen hebben louter te maken met eigen belang."

"Er is geen enkele solidariteit en niemand maakt zich druk om de volksgezondheid. Dat roepen ze wel, maar vervolgens willen ze gewoon weer wedstrijden inplannen. Ik hoop dat die burgemeesters zich aansluiten bij die van Eindhoven, want voetbal is op dit moment helemaal niet belangrijk", aldus Derksen.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 14 maart 2020
20:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›