FC Utrecht-directeur: ''Heb me niet gestoord aan Ajax, AZ en PSV''

0
FC Utrecht-directeur: ''Heb me niet gestoord aan Ajax, AZ en PSV''

FC Utrecht wil de Eredivisie graag uitspelen. De Domstedelingen strijden mee om Europees voetbal en staan daarnaast in de bekerfinale. Clubs als Ajax, PSV en AZ drongen er echter op aan om de competitie per direct te beëindigen.

Die clubs uitten hun mening al voordat de Eredivisie CV met een gezamenlijk standpunt kwam. "Ik heb me er niet echt aan gestoord", reageert FC Utrecht-directeur Thijs van Es tegenover RTV Utrecht. "Ik stoor me sowieso niet zo snel aan dingen, dat vind ik zonde van mijn energie."

"Ergens vind ik het ook wel begrijpelijk dat clubs met hun eigen standpunt komen", vervolgt Van Es. "Iedereen heeft zo zijn belangen. Natuurlijk is er dan strijd over hoe we dingen moeten doen. Dat zal in andere branches niet anders zijn. In het voetbal ligt alleen alles onder een vergrootglas."

Van Es hoopt wel dat alle neuzen nu weer dezelfde kant op staan. "Ik denk dat het belangrijk is dat we dit met zijn allen oppakken en dat we solidair zijn naar elkaar toe. Ik denk dat alle clubs beseffen dat er ook een collectief belang is. De koers is nu weer duidelijk. We moeten weer vooruitkijken met zijn allen", aldus de algemeen directeur.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!