Hoogma: ''Hoop heel erg dat we de bekerfinale nog kunnen spelen''

0
Hoogma: ''Hoop heel erg dat we de bekerfinale nog kunnen spelen''

De spelers van FC Utrecht zitten net zoals veel Nederlanders thuis. De Domstedelingen hopen het seizoen af te mogen maken, omdat er een Europees ticket op het spel staat en daarnaast kan FC Utrecht de beker winnen.

De spelers van FC Utrecht hebben echter de opdracht gekregen zich niet uit te laten over de kwestie. "Ik mag hier niks over zeggen", vertelt Ramselaar in gesprek met RTV Utrecht. "Het is aan de club en aan de KNVB. Het enige wat wij kunnen doen is onze conditie op peil houden. Voor nu staat de gezondheid natuurlijk op één."

Ploeggenoot Justin Hoogma wil wel iets meer kwijt. "We moeten gewoon met zijn allen afwachten wat het RIVM aangeeft", reageert de verdediger. "Als zij denken dat het veilig is hopen we dat we met zijn allen weer op het veld kunnen staan. Wanneer dat is weet nu nog niemand", aldus Hoogma, die hoopt dat het seizoen uitgespeeld wordt.

"Ook in de competitie kunnen we nog mooie dingen bereiken, maar het was zo'n ontlading toen we die bekerfinale haalden", geeft hij aan. "Dat was zo'n mooi moment en voor mij zou het de eerste keer in mijn carrière worden om een finale te spelen. Dat wil je natuurlijk heel graag. Ik hoop wel heel erg dat we de bekerfinale nog kunnen spelen."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 27 september 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›