Kruys duidelijk: ''FC Utrecht heeft een wedstrijd minder gespeeld''

0
Kruys duidelijk: ''FC Utrecht heeft een wedstrijd minder gespeeld''

Gert Kruys heeft zich geërgerd aan de oproep van Marc Overmars om een punt achter het Eredivisie-seizoen te zetten. Volgens de RTV Utrecht-analist spreekt Overmars uit eigen belang. 

"Het lijkt er nu op, en ik denk niet dat het opzet is van Marc Overmars, alsof hij zo het kampioenschap wil veiligstellen", begint Kruys bij Een Berg Sport. "En andere clubs hebben zo ook weer hun eigen belangen. Laten we nou gewoon wachten op de adviezen van het RIVM."

Volgnes Kruys lijkt het erop dat het standpunt van de Eredivisie-clubs sterk afhangt van hun positie op de ranglijst. "Ik vind dit een hele slechte zaak", uit Kruys kritiek op de clubs die voor hun beurt spreken. "Breng nou samen met de ECV één gezamenlijk standpunt naar buiten. Het is jammer dat dit gebeurt."

Kruys kan zich wel voorstellen dat het dossier voor de KNVB uitermate gecompliceerd is. "Je kan het natuurlijk nooit goed doen. FC Utrecht heeft in de strijd om een Europa League-ticket een wedstrijd minder gespeeld dan Willem II en gaat het die club bij winst voorbij. We hebben allemaal belangen."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 27 september 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›