Derksen duidelijk: ''Dan begrijpt Van Es de voetballerij niet''

0
Derksen duidelijk: ''Dan begrijpt Van Es de voetballerij niet''

FC Utrecht hoopt dat het huidige seizoen nog wordt uitgespeeld. De Domstedelingen maken zowel via de competitie als in de beker nog kans op Europees voetbal.

"FC Utrecht heeft natuurlijk wat te winnen", zegt Valentijn Driessen bij Veronica Inside. "Ze hebben een belang en hopen nog op recettes, maar er komt dit hele seizoen echt geen publiek meer. Maar FC Utrecht staat nu zesde, geen Europees voetbal. Ze staan in de bekerfinale, die niet wordt gespeeld. Dat is ook geen Europees voetbal. Dus die hebben een bepaald belang."

Driessen snapt echter niet dat de algemeen directeur van FC Utrecht zo'n duidelijke mening profileerde. "Dan zit Thijs van Es er, dat is de nieuwe directeur. Wie kent hem niet?", vraagt de journalist van De Telegraaf zich af. "Ik zit vijftig jaar in het betaalde voetbal en ben hem nooit tegengekomen", reageert Johan Derksen.

"Hij zit er zeven maanden en had donderdag het hoogste woord van iedereen", vult Driessen aan. "Hij begon over reglementen, solidariteit en regels die er zijn. Hij begon ook over de UEFA en juridische complicaties."

Derksen is niet onder de indruk van Van Es. "Dan begrijpt hij de voetballerij niet. Daar heeft Overmars namelijk schijt aan. Maar we moeten ook niet net doen of de wereld vergaat als de Nederlandse competitie niet wordt uitgespeeld."

 

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 14 maart 2020
20:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›