''Die gozer spoort niet, Janssen donderde bijna achterover''

1
''Die gozer spoort niet, Janssen donderde bijna achterover''

Volgens Valentijn Driessen wilden de Eredivisie-aanvoerders dat het seizoen per direct beëindigd zou worden, maar Bram van Polen ontkracht dat verhaal. De verdediger van PEC Zwolle heeft met zes á zeven collega's gesproken.

"Ik donderde niet achterover, want ik lag in bed naast mijn vrouw. Maar ik vond het wel verbazingwekkend. Ik heb wat aanvoerders gesproken, maar niemand heeft iemand van De Telegraaf aan de lijn gehad, dat wij er zo over dachten", zegt Van Polen tegenover VTBL.

Samen met andere aanvoerders besprak hij het voorval. "Ik zit in de CSR, de Centrale Spelersraad van de eredivisie, en daar gooiden we de uitspraak van Driessen vanochtend in. Daar zitten aanvoerders als Robin Pröpper (Heracles Almelo), Willem Janssen (FC Utrecht), Jordens Peters (Willem II) in. Iedereen donderde bijna achterover."

"Maar ik begrijp het totaal niet. Hoe kan iemand dat zo verzinnen? Ik heb er zes, zeven gesproken. Die hadden allemaal zoiets: die gozer spoort niet, joh. Oprecht geen idee waar dit vandaan komt", sluit Van Polen af.

1 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 3 Apr 2020 om 09:33
    Dat is toch niet zo moeilijk ! Valentijn Driessen en de Telegraaf hebben maar 1 belang en dat is dat Ajax als kampioen wordt uitgeroepen. Wanneer de competitie wordt uitgespeeld is dat geen zekerheidje. Ze voelen toch de hete adem van AZ in hun nek. En een inhaal wedstrijd tegen Fc Utrecht uit geeft ook geen garantie voor 3 punten. Dus dan is de som 1+1 = 2. Valentijn Driessen en de Telegraaf doen aan stemming makerij. Alles is en draait daar om Ajax !
zondag 27 september 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›