Gustafson duidelijk: ''Wij willen gewoon twee keer winnen van Ajax''

0
Gustafson duidelijk: ''Wij willen gewoon twee keer winnen van Ajax''

Simon Gustafson is blij dat FC Utrecht zich heeft geplaatst voor de halve finales van de KNVB Beker. De smaakmaker van de Domstedelingen kijkt met een goed gevoel terug op de kwartfinale tegen Go Ahead Eagles.

"Het was een goede wedstrijd, denk ik, met in ieder geval een uitstekend resultaat. Wij waren de favoriet. Met de juiste instelling moest dat ook terug te zien in de wedstrijd. En dat lukte. Vanaf minuut één hebben we laten zien dat wij de baas waren", vertelt Gustafson na afloop voor de camera van FC Utrecht TV

De Zweed was niet te spreken over de grasmat in De Adelaarshorst. "Het veld was niet goed. Maar dat atmosfeer in het stadion was geweldig. Voor deze wedstrijden leef je als voetballer. Dat is geweldig", vervolgt hij.

In de halve finale wacht Ajax. En ook in de competitie staat er nog een inhaalwedstrijd tegen de landskampioen op het programma. "Wij willen gewoon twee keer winnen van Ajax, ik kan er niet eentje kiezen. Maar het zijn verschillende wedstrijden. De beker is de kortste weg naar Europa, daar mikken we op", aldus Gustafson.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!